Viikonloppulukemista

Meidän viikko on ollut vähän erilainen, kuin alun perin suunniteltiin. Viikon kulku muutti suuntaa heti maanantaina, vapaapäivänä. Olimme lähdössä naapurikylään moikkaamaan ystäväämme ja kahville. Auto oli ulkona, Pauli autossa ja minä, Linnea, olin vielä ulkona sulkemassa pihaporttiamme. Portti on vanha, ruosteinen ja painava, se liikkuu kiskolla pyörien varassa. Riuhtaisin voimalla, ja portti rullasi suoraan varpailleni.

Jatkoimme vapaapäivän viettoa kylämme sairaalassa, jossa sain kahden varpaan väliin 3 tikkiä. Loppuviikko onkin sitten kulunut minun osaltani pitkälti petissä tai kainalosauvoilla hyppien. Pauli puolestaan on saanut yksin hoitaa kodin, minun passaamisen yms. Lisäksi käyn (= käymme, koska en pysty nyt itse ajamaan mopolla) paikallisen käytännön mukaan päivittäin sairaalassa näytillä ja siteen vaihdossa. Tullaan siis hyvin tutuiksi ensiapuhuoneen hoitajien kanssa. Ulkomaalainen kyläsairaalassa herättää kyllä muutenkin huomiota!  Ensi maanantaina sitten tikkien poisto. Lääkärin ja hoitajien mukaan paraneminen edistyy hienosti.

Tutun kissa. Koska kissakuva on kivempi kuin haavakuva.

Tässä on ollut siis aikaa lueskella ja selailla blogeja, tässä linkkejä teidänkin iloksi. Osa teksteistä on englanniksi, osa suomeksi, teemoiltaan monenlaista :)

Joka kodin tarpeelliset - Miltä näyttää turkkilainen koti, entä suomalais-turkkilainen. Tästä löysin paljon samaistumisen aihetta
About short term missions - 3 tapaa parantaa lyhytaikaista lähetystyötä (tässä puhutaan lähinnä aktio-tyyppisistä jutuista)
Miksei voitais puhua saksaa kotona - mielenkiintoinen blogiteksti suomalaisperheen kielipohdinnoista Saksassa
10 reasons not to become a missionary- jo vähän vanhempi posti, mutta edelleen hauska! Näistä osui kyllä useampikin.

Kommentit

  1. Onnettomuus ei tule kello kaulassa. Mutta hienoa, että jalka paranee hyvin. Siunausta teille tuleviin päiviin. Salme K.

    VastaaPoista
  2. 10 Reasons Not To Become a Missionary oli hyvä blogiteksti. Kuvaa niitä haasteita, joita olette kohdanneet. Tsemppiä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia teksti herätti sinussa?